(A)punts de llibre

Un d’aquests dos punts de llibre, el trobareu dins les pàgines de Quan calmin els mals vents, tornaré. Els trobo encertadíssims, com també els comentaris que començo a rebre dels primers lectors.

punt llibre 2

Pilar, no vaig poder quedar-me per felicitar-te després de la presentació. L’acte va ser emotiu i molt interessant. Em va semblar que la nodrida assistència reflectia l’interès pel teu treball i la teva família.

punt llibreEn un parell de dies he llegit el llibre. Durant la primera meitat vaig haver de salvar la dificultat de retenir la gran quantitat de personatges que hi surten, l’ordre no cronològic i el meu desconeixement d’algun dels entorns on van viure. Però, quan vaig entrar en la història del teu avi i el seu periple vital, em va enganxar i ja no el vaig deixar.

Entenc que estiguis satisfeta -feliç i possiblement també exhausta- davant del resultat de l’ingent treball fet. I també t’ha de satisfer el servei que ens has fet posant al nostre abast uns fets i unes biografies de “gent corrent” (alguns realment poc corrents) però molt interessant, que podien haver quedat amagades sota la pols del temps.

Enhorabona, de nou.

Ja em convidaràs a la presentació del proper llibre.

Una abraçada,

Xavier

💛💛💛

Estic gaudint del llibre sobre el teu avi. Desconeixia aquesta habilitat que tenies en l’art de l’escriptura. Et felicito de tot cor i t’animo a seguir escrivint per deleitar-nos.

Cristina

💛💛💛

Com ha anat? Tota la tarda que hi penso! Explica-m’ho tot, que avui és un dia xulo de la teva vida! Aquests dies he recordat quan anàvem a la cala de l’escorxador i a cala Margarida, i recolliem cites i les teniem escrites i dibuixavem…

Montse

💛💛💛

Bon dia Pilar. Estic gaudint de la lectura de la teva obra. No és sols l’ interés del que escrius, és com ho escrius, molt agradable de llegir.

Oriol

💛💛💛

Aquesta tarda he plorat quan les tres generacions es trobaven a l’estació de Perpinyà. Després li volia explicar tot al meu home i en aquest punt no podia, em posava a plorar

Ja he acabat, Pilar. Estic toveta, com adolorida i amorosida. Has fet una molt bona feina! Una abraçada. Ja et diré més quan em refaci…

Avui encara m’he sentit colpida. He pensat que a tu sempre se t’ha vist l’àurea de nostàlgia d’algú absent. En vas néixer amarada, ara ho tinc clar.

Montse

💛💛💛