Qui sóc?

Alt
📷 @angelgarciagascon

Vaig néixer a Sant Feliu de Guíxols, l’octubre de 1966. Llegir i escriure han estat sempre dues de les meves grans passions. He fet dos tallers d’escriptura, un a Catorze Cultura Viva sobre Escriure la memòria amb l’escriptora Care Santos i l’altre a la Fundació Pla de Palafrugell amb l’escriptor Miquel Martin, una introducció a les tècniques narratives.

            Des de fa un any que escric contes i d’ençà he guanyat cinc premis literaris. El primer premi del XXIIè Concurs de Narrativa Dones Àrtemis de Cornellà de Llobregat amb el conte Davant del Fortuny. Menció especial del jurat del II Concurs de Microrelats – Dia Internacional de les Dones 2018 de Llorenç del Penedès amb Madame Claire. Tercer premi del 3r Concurs de microrelats 2018 Dones de Santa Cristina d’Aro amb Velles arts. Segon premi dels Jocs Florals del Palau Güell de Barcelona amb L’artec. Finalista del IIIè Premi de conte curt “Es Còdol” amb Un dolç retrobament.

            Aquest gener de 2019, l’Editorial Gregal ha publicat el meu primer llibre, Quan calmin els mals vents, tornaré, les memòries del meu avi, un soldat republicà exiliat a França més de trenta anys.

✒📖

Sòcia de l’AELC, Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, núm. 2477.

Sòcia de CEDRO, Centro Español de Derechos Reprográficos, núm. A26143.

✒📖

Visiteu els meus perfils a les xarxes:

icone-instagram @artandwordslover
icone-facebook pilarfrances.escriptora

Escriviu-me a:
icone-correo2 pilar@pilarfrances.com

✒📖