Qui sóc?

Alt
📷 @angelgarciagascon

Vaig néixer a Sant Feliu de Guíxols, l’octubre de 1966. Llegir i escriure han estat sempre dues de les meves grans passions. He fet dos tallers d’escriptura, un a Catorze Cultura Viva sobre Escriure la memòria amb l’escriptora Care Santos i l’altre a la Fundació Pla de Palafrugell amb l’escriptor Miquel Martin, una introducció a les tècniques narratives.

Fa temps que escric contes i d’ençà he guanyat vuit premis literaris. El primer premi del XXIIè Concurs de Narrativa Dones Àrtemis de Cornellà de Llobregat amb el conte Davant del Fortuny. Tercer premi del 3r Concurs de microrelats 2018 Dones de Santa Cristina d’Aro amb Velles arts. Segon premi dels Jocs Florals del Palau Güell de Barcelona amb L’artec, a banda de ser finalista en d’altres certàmens.

L’any 2019, l’Editorial Gregal va publicar el meu primer llibre, Quan calmin els mals vents, tornaré, les memòries del meu avi, un soldat republicà exiliat a França més de trenta anys, una història que reivindica la memòria -secreta, en molts aspectes- dels protagonistes de la Guerra Civil i, sobretot, de l’exili. Vides plenes de dolor, de solitud, de misèria i de silenci.

L’abril de 2022 vaig rebre el Vè Premi Empordà de Novel·la amb l’obra Tot passa dues vegades, ambientada a la Costa Brava i Girona. Brau Edicions la publicarà aquest setembre.

✒📖

Sòcia de l’AELC, Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

Pòrtic

Sòcia de CEDRO, Centro Español de Derechos Reprográficos.

✒📖

Instagram: @artandwordslover

Escriviu-me a: pilar@pilarfrances.com

✒📖