V PREMI EMPORDÀ DE NOVEL·LA, 2021

Un honor haver rebut el Premi Empordà de Novel·la d’enguany de mans de la Delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Sra. Laia Cañigueral, i del president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Sr. Joan Manel Loureiro.

El divendres 22 d’abril de 2022 la sala d’actes del Castell de Calonge va acollir l’acte d’entrega del V Premi Empordà de Novel·la, el primer premi que es dona des del Consell Comarcal del Baix Empordà i que potencia la creació literària a la comarca. Alhora, compta amb la participació de tots els ajuntaments de la comarca, amb l’objectiu de cohesionar el territori, la cultura i la llengua, i de crear vincles i teixir xarxes entre els municipis.

Hi assistí Laia Cañigueral, delegada territorial del Govern de la Generalitat a Girona; Josep Calataiud, director dels Serveis Territorials de Cultura a Girona; Joan Manel Loureiro, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, i Agnès Gasull, consellera comarcal de Cultura, Patrimoni i Joventut.

En aquesta edició del premi es van presentar un total de 109 obres inèdites i escrites en català, amb la voluntat d’incentivar la participació tant de talents emergents com d’escriptors en actiu. Finalment, el veredicte del jurat va determinar que jo fós la mereixedora del V premi literari de prestigi en llengua catalana de la comarca, la primera dona que rep aquest premi, amb “Tot passa dues vegades”. Es publicarà aquesta tardor amb el segell de Brau Edicions.

NOTES DE PREMSA

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Revista Àncora

Ràdio Capital

Ajuntament de La Bisbal d’Empordà

Diari de Girona

Televisió Costa Brava